Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка. Още в

...
Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка. Още в
Коментари Харесай

Костадинов даде своята рецепта за правителството

Най-доброто решение сега е правителството да подаде оставка. Още при започване на мандата му беше ясно, че четворната коалиция е порочно зачената и обединена единствено и само от ползи. 

Това се споделя в позиция на водача на " Възраждане "  Костадин Костадинов. " Правителството със своите решения демонстрира от първия ден, че не мисли за българския народ. Ето за какво най-хубавото решение е то да се отдръпна, с цел да стартират да се вземат решение рецесиите, основани от самото държавно управление ", добавя той.

Според Костадинов се отива към нови избори и в това няма " нищо ужасно ".

" Напротив, това е най-правилното все още и ще подейства като лекарство за оздравяването от политическата рецесия. Те са единственото решение, с което ще сложим завършек на този незапознат и лъжовен управнически режим и ще стартираме да прилагаме политически решения за справяне с рецесиите ", безапелационен е той.

" Всякакви палиативни ограничения като държавно управление на малцинството, кражба на депутати от една партия, които да поддържат друга, сделки с ГЕРБ и Движение за права и свободи, ускоряват мъката, демонстрират деградацията на българското ръководство и ни връщат обратно в 90-те години в безвремието на Беров. Само че в този момент сме в безвремието, мъката и деградацията на Петков ", приключва водачът на " Възраждане ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР